ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Το 2006, η BODYFARM ξεκινά την εξαγωγική της δραστηριότητα. Με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, η εταιρεία πετυχαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει φυσική παρουσία σε κομβικής σημασίας αγορές του εξωτερικού. Σήμερα πλέον, η BODYFARM ταξιδεύει τα φυσικά προϊόντα της σε 15 χώρες.

Με σταθμό αφετηρίας στις εξαγωγές μας τη Σουηδία, οι χώρες που μας έχουν εμπιστευθεί είναι (κατ” αλφαβητική σειρά): Αμερική, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ιαπωνία, Ισπανία, Κίνα, Λιθουανία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Τσεχία – Σλοβακία, Χιλή, Σαουδική Αραβία και Ταϊβάν.

Με στόχο τη διαρκή διερεύνηση και την είσοδό μας σε νέες αγορές του εξωτερικού, η BODYFARM φροντίζει για τη συμμετοχή της σε Διεθνείς Εκθέσεις όπως η «Cosmoprof», η σημαντικότερη διεθνής έκθεση στον τομέα των καλλυντικών, της περιποίησης και της ομορφιάς, αλλά και η «Beauty World», επίσης από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στο χώρο των καλλυντικών, προϊόντων ομορφιάς, μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου και σώματος.

Δωρεαν αποστολη με αγορες ανω των 50 ευρω